Managed hosting door True

Valadis voert voip-oplossingen van Atcom

 

Value added distributeur Valadis uit Hengelo heeft zijn portfolio uitgebreid met de producten van Atcom. Dit bedrijf levert al meer dan tien voip-apparatuur en heeft veel expertise in de ontwikkeling en productie van voip-apparatuur. De producten zijn gepositioneerd in het mkb-segment en de marges voor resellers zijn aantrekkelijk, zegt Valadis.

Het Atcom-assortiment omvat een complete lijn voip-producten: ata's, telefoontoestellen, bijpassende headsets en voip-telefooncentrales. Wat de pbx'en betreft voert Valadis enkel de voor de Benelux-markt geschikte apparatuur in verschillende poortconfiguraties. De leverancier houdt de trends en technische ontwikkelingen in de gaten en werkt hierbij onder andere samen met partners als Fujitsu, NEC, Huawei en 3Com.

Het Nederlands ontwerpbureau CQ is verantwoordelijk voor het uiterlijk van de Atcom-toestellen. Ook de interface is top, aldus Robbert Groen van Valadis: "De managementinterface is handig en overzichtelijk en je ontsluit er functionaliteiten mee die zeker niet standaard zijn in dit segment. Alle functionaliteiten zijn bovendien direct beschikbaar en er zijn geen aanvullende licenties nodig. Verder zijn de pbx'en niet alleen geschikt voor all-ip, maar ook voor hybride omgevingen met isdn en analoge poorten."

Valadis levert de producten van Atcom uit voorraad.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3551130). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.