Managed hosting door True

Jeroen Bosman nieuwe Algemeen Directeur 1850

 

1850 Nummerinformatie heeft Jeroen Bosman benoemd tot Algemeen Directeur.

Onder de nieuwe leiding is realisatie van groei in klantenaantallen door een kwalitatief goede dienstverlening en loyaliteit van de beller prioriteit. Om deze doelstelling te realiseren zal 1850 Nummerinformatie de komende tijd behoorlijk aan de weg timmeren.

"Jeroen heeft 1850 Nummerinformatie van scratch af aan helpen opbouwen tot een prominente werkgever in de regio Hilversum met op dit moment meer dan 130 werknemers in dienst. Het betreft hier zowel vaste- als parttime-medewerkers. Een vakman, die bewezen heeft met veranderende omstandigheden te kunnen omgaan en alle vertrouwen geniet om 1850 Nummerinformatie stappen te laten maken", aldus Frans van Belle, grootaandeelhouder van 1850 Nummerinformatie.

Jeroen Bosman is sinds februari 2004 bij 1850 Nummerinformatie werkzaam. Voor zijn dienstverband bij de organisatie bekleedde Jeroen Bosman diverse managementposities bij verschillende ICT-bedrijven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3525280). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.