Managed hosting door True

Yes Telecom biedt WiFi in de auto met Car HotSpot

 

Wat voorheen alleen als dure optie verkrijgbaar was in een nieuwe Audi A8 en Mercedes S-klasse, is nu voor iedereen toegankelijk met de Car Hotspot van Yes Telecom. Car HotSpot is voor de retail en vakhandel leverbaar bij Yes Telecom en bij distributeur Capestone.

Het Leidse Yes Telecom, een mobiele provider voor de zakelijke markt, beweert met Car Hotspot een betaalbare oplossing te bieden in één pakket, om internet voor meerdere gebruikers tegelijk, snel en eenvoudig bereikbaar te maken in de auto. De Car HotSpot zorgt in de auto voor een snelle en stabiele WiFi verbinding met gebruik van de beste 3G dekking. Met Car HotSpot wordt het voor de eindgebruiker mogelijk om met een eigen laptop, smartphone en iPad gebruik te maken van online functies als snel internet en e-mail, net zoals op kantoor.

De Car Hotspot is een totaalpakket en bevat een Huawei WiFi-router met ingebouwde 3G-ontvanger, 12/24 volt voeding, externe antenne en een Yes Telecom sim-kaart. De klant heeft daarnaast een Yes Mobiel Online abonnement nodig, dat past bij het persoonlijk verbruik. De Car HotSpot is door het kleine formaat gemakkelijk en uit het zicht in te bouwen en biedt downloadsnelheden tot 7,2 Mbps. Het apparaat is goed te beveiligen tegen ongewenste bezoekers door een 'quick set' van de firewall.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3490113). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.