Managed hosting door True

Trends ICT Groep krijgt hoge Siemens-partnerstatus

 

Trends ICT Groep en Siemens werken al twintig jaar samen aan producten en diensten op het gebied van bereikbaarheid. De intensieve samenwerking resulteerde er kortgeleden in dat Siemens de in Rotterdam gevestigde onderneming benoemde tot Open Communications-partner.

De certificering betekent dat Trends ICT Groep inmiddels voldoet aan alle trainings- en programma-eisen voor het verkopen, implementeren en ondersteunen van de nieuwe generatie OpenScape Voicesystemen van Siemens Enterprise Networks (SEN). Deze zijn vooral bestemd en interessant voor de grootzakelijke markt.

Om de partnecertificering te behalen, diende Trends ICT Groep aan te tonen over expertise in het plannen, ontwerpen, implementeren en onderhouden van Siemens OpenScape Voice-oplossingen te beschikken. Dat kon het. De uiteindelijke certificering volgde echter pas na de implementatie van de OpenScape Unified Communications Server (Hipath 8000) bij Veiligheidsregio Haaglanden, een gezamenlijk project van Trends ICT Groep en Siemens Information Sytems (SIS).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3474275). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.