Managed hosting door True

RIM introduceert BlackBerry Podcasts

 

Research In Motion (RIM) heeft de BlackBerry Podcasts gelanceerd, een gratis applicatie en dienst waarmee gebruikers van de BlackBerry-smartphone podcasts van contentaanbieders kunnen ontdekken, ontvangen, beluisteren en bekijken.

BlackBerry Podcasts biedt gebruikers toegang tot gratis audio- en videocontent die kan worden gedownload via WiFi of mobiele netwerken en vervolgens kan worden afgespeeld via de mediaplayer van BlackBerry.

"BlackBerry Podcasts biedt een betere en gestroomlijnde multimedia-ervaring", vertelt Alistair Mitchell, vicedirecteur multimedia-integratie. "Gebruikers kunnen via een BlackBerry-smartphone een uitgebreid contentaanbod ontdekken en downloaden. Ze kunnen zich abonneren op hun favoriete podcasts en een melding ontvangen wanneer er nieuwe content beschikbaar is."

Met BlackBerry Podcasts kunnen gebruikers op trefwoord, categorie, kanaal of populairste downloads zoeken in de podcast-catalogus. Ze kunnen zich ook abonneren op podcasts of eerst een bepaalde podcast bekijken voordat ze zich abonneren. Gedownloade content kan worden opgeslagen op een microSD-kaart en zo op elk gewenst moment worden afgespeeld. BlackBerry Podcasts ondersteunt tevens de push-technologie van het BlackBerry-platform die gebruikers informeert als er nieuwe content beschikbaar is van een kanaal waarop ze zich hebben geabonneerd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3467359). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.