Managed hosting door True

Kortingsactie voor resellers van AVM

 

AVM komt met verkoopimpuls ter introductie van de FRITZ!Box. In september ontvangt de reseller 1 gratis exemplaar bij de bestelling van 4 FRITZ!Box pakketten.

Om de verkoop van de FRITZ!Box een extra impuls te geven, komt fabrikant AVM met een speciale kortingsactie voor resellers. In september ontvangt de reseller 1 gratis exemplaar bij de bestelling van 4 FRITZ!Box pakketten. De nieuwe FRITZ!Box, het eerste ADSL- product dat is voorzien van twee Ethernet poorten gecombineerd met USB, is sinds juli op de Nederlandse markt verkrijgbaar.
De FRITZ!Box biedt de mogelijkheid om tegelijkertijd drie computers te verbinden met één ADSL-lijn. Het out-of-the-box product vervangt bijvoorbeeld het standaard ADSL modem en biedt daarnaast meerdere aansluitmogelijkheden en router capaciteit. Alle belangrijke ADSL software is inbegrepen: een firewall, traffic shaping voor sneller surfen en zelfs een Internet telefonie programma. Zoals bij alle FRITZ! producten, biedt AVM vijf jaar garantie, gratis software updates en gratis support.

Met twee Ethernet poorten en één voor USB, kan de FRITZ! Box in principe door iedere PC worden gebruik, zonder gebruik van additionele hardware. FRITZ!Box is compatibel met alle grote ISP’s. Sluit de Box aan op de ADSL lijn en verbindt de PC aan het product via de USB-poort of de LAN-kabel en surfen maar. Er is geen extra hardware noodzakelijk.

De FRITZ!Box wordt geleverd met een nieuw FRITZ!DSL software pakket voor Internet toegang, verbeterde veiligheid, snellere data communicatie en Internet telefonie. FRITZ! DSL controleert de Internetverbinding via een geïntegreerde firewall en budget functies. Daarnaast biedt de nieuw toegevoegde FRITZ!webProtect module de gebruikers van de FRITZ!Box de keuze welke programma’s op de PC toegang hebben tot ADSL. Zoals bij de browser en de e-mail, bijvoorbeeld, zodat er extra beveiliging is als er ongeautoriseerde data binnenkomt. Een diagnose tool test de ADSL-verbinding op alle niveaus.

 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/344051). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.