Managed hosting door True

Avnet krijgt er ShoreTel in de Benelux bij

 

Avnet Technology Solutions, distributeur van technologische oplossingen, heeft zijn EMEA-distributieovereenkomst met ShoreTel, leverancier van unified communications systemen, uitgebreid met België, Nederland en Luxemburg. Momenteel ondersteunt Avnet ShoreTel in de UK en andere delen van Europa. Onder de nieuwe overeenkomst zal Avnet nu ook ShoreTels productenpakket aan value-added resellers (VARs) in de Benelux aanbieden.

ShoreTel biedt een platform met een architectuur voor geïntegreerde telefonie, video en uniforme messaging. Dankzij deze distributierelatie zullen Avnet'' s resellerpartners hun eindklanten de mogelijkheden kunnen leveren voor een integratie van alle communicatiemiddelen - audio, video, uitwisseling van berichten en gegevens - met hun bestaande bedrijfsprocessen. Wanneer eindklanten van Avnet's resellers met een ShoreTel-oplossing werken, kunnen zij tevens besparen op de kosten die gepaard gaan met de training en support voor unified communications, terwijl zij tegelijk volledig van de bedrijfsvoordelen kunnen profiteren.

"Unified communications vormt een snelgroeiende marktkans voor Avnet en onze VAR-partners," aldus Michel van Heiningen, Business unit Manager Unified Communications, Avnet Technology Solutions, Benelux. "ShoreTel voorziet de markt van zijn unieke, gedistribueerde architectuur en lage eigendomskosten. Door de uitbreiding van onze overeenkomst met ShoreTel naar de Benelux, is Avnet in staat lokale partners te helpen bij het inzetten van geïntegreerde systemen die deel uitmaken van een complete bedrijfsoplossing voor de desktop en professionele berichtenuitwisseling."

"Omdat ShoreTel in Europa streeft naar een groeitendens in de dubbele cijfers, weerspiegelt onze relatie met Avnet de waarde die een pan-Europese distributeur van oplossingen aan ons klantenbestand kan leveren", verklaarde John Howard, algemeen directeur van ShoreTel, EMEA. "We zullen vertrouwen op de marktkennis, de technische expertise en het dienstenaanbod van Avnet om ons te helpen bij de verdere ontwikkeling van ons kanaal in de Benelux en resellers te voorzien van de vereiste ondersteuning om snel en met minimaal risico een complete oplossing voor unified communications op de markt te brengen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3440270). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.