Managed hosting door True

20:20 Mobile opent kantoor in de Benelux

 

Distributeur 20:20 Mobile opent deze zomer officieel een kantoor in Nederland, van waaruit ook België bediend zal worden. De distributeur verkoopt in de Benelux smartphones en accessoires voor onder andere Apple-producten zoals de iPhone 4 en iPad.

Met een kantoor in Zoetermeer en een eigen sales- en marketingorganisatie bedient 20:20 Mobile de resellers in de Benelux met telecom- en ict-producten. In het Verenigd Koninkrijk is 20:20 Mobile een grote speler op het gebied van distributie met toegevoegde waarde. Afgelopen voorjaar begon de distributeur met de opbouw van een organisatie in Nederland en België. Pieter Waasdorp, country manager Benelux, zegt hierover: "Nu is het moment aangebroken om ‘full force' naar buiten te treden. We zijn erg tevreden over de mensen die we hebben kunnen werven voor onze organisatie. De resultaten die we de afgelopen maanden hebben behaald, hebben onze verwachtingen meer dan overtroffen. We zijn een wereldwijde distributeur en zijn gespecialiseerd in smartphones in het algemeen en het merk BlackBerry in het bijzonder. Naast diverse smartphones voeren we een breed assortiment van originele accessoires en third parts, voor onder andere de Apple-producten zoals de iPhone 4 en iPad."

De distributie van 20:20 Mobile zal vanuit de Engeland worden gedaan. Jeroen de Rapper, commercieel manager van 20:20 Mobile: "We kunnen vanuit ons magazijn in de UK binnen 24 uur elke klant beleveren in de Benelux. Onze kracht is dat we proactief met onze klanten mee kunnen denken en met oplossingen voor specifieke problemen komen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3397530). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.