Managed hosting door True

Sms-dienst met WK-schema voor iPhone-agenda

 

De Nederlandse start-up SchedJoules heeft voor het WK voetbal 2010 zijn nieuwe sms-dienst Events-to-iPhone op de markt gebracht. Daarmee kunnen voetbalfans met een druk op de knop het volledige speelschema van het WK voetbal 2010 rechtstreeks in de native iPhone-agenda zetten.

"Tijdens het WK wil je weten hoe de wedstrijden passen in je alledaagse (werk)schema," zegt Wilfred Stegeman, marketing manager en mede-oprichter van SchedJoules. "Dat daar behoefte aan is, blijkt uit het feit dat al ruim 160.000 fans over de hele wereld onze digitale WK-kalender aan hun elektronische agenda hebben toegevoegd. Daarnaast gebruiken steeds meer mensen geen elektronische agenda, maar wel de agenda op hun iPhone. Vandaar dat we deze sms-dienst hebben ontwikkeld."

Oplossing voor eventorganisatoren
De sms-dienst van SchedJoules is een voorbeeld van een dienst die evenementorganisatoren zouden kunnen inzetten. Stegeman: "De dienst biedt grote mogelijkheden voor aanbieders van evenementen, want hij kan voor elk evenement of een serie van evenementen worden ingezet. De sms-dienst leent zich vooral voor offline promotie van evenementen, bijvoorbeeld in abri's, in kranten of in tijdschriften."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3389429). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.