Managed hosting door True

Mobillion SMS Gateway-service naar CM Telecom

 

Mobillion, specialist op het gebied van mobiele en sociale media, gaat zich volledig richten op de ontwikkeling en het aanbieden van social media en mobile marketing-tools en -projecten.

Als gevolg hiervan heeft Mobillion besloten zijn SMS Gateway-service, de technische en administratieve afhandeling van sms-verkeer, over te dragen aan zijn partner CM Telecom. Hierdoor schept Mobillion intern meer ruimte voor het bedenken en ontwikkelen van mobile marketing en social media campagnes en -producten. CM Telecom zet de dienstverlening aan de klanten van de SMS Gateway service voort, zoals zij gewend zijn van Mobillion.

CM heeft op het gebied van sms-dienstverlening een sterke positie opgebouwd, zowel in Nederland als daarbuiten. Tot zijn klantenkring behoren onder andere financiële instellingen, overheden, mediabedrijven en commerciële dienstverleners.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3380243). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.