Managed hosting door True

Bazoeka koopt deel van failliet Compusafe

 

Distributie service provider Bazoeka heeft de website voordeelbundel.nl van het failliete Compusafe overgenomen. Met deze vergelijkingssite voor abonnementen voor internet, telefonie en tv denkt Bazoeka providers en consumenten beter van dienst te kunnen zijn.

Voordeelbundel.nl is vooral gericht op bundels waarbij internet, telefonie en tv in combinatie worden aangeboden. De consument kan met de site de verschillende providers vergelijken op prijs, inhoudelijke aspecten en de kwaliteit van het aanbod en de dienstverlening.

Ooit was voordeelbundel.nl de eerste e-tailer binnen het dealernetwerk van Bazoeka. Medio 2009 zijn de wegen van beide partijen gescheiden. Door economische omstandigheden is Compusafe enkele weken geleden failliet verklaard en zag het zich genoodzaakt voordeelbundel.nl in de etalage te zetten. Bazoeka zag voldoende aanknopingspunten om de site een gezonde en rendabele doorstart te geven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3379361). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.