Managed hosting door True

Infopact introduceert Allesin1-XL

 

Infopact, leverancier van zakelijke all-ip-communicatiediensten, heeft de zakelijke opvolger van isdn geïntroduceerd onder de naam Allesin1-XL.

Op 29 april verzamelden resellers van data- en telecomoplossingen uit het hele land zich aan boord van het cruiseschip ‘ss Rotterdam' voor de Infopact Partnermiddag 2010. Hier werd ook het nieuwe dienstenportfolio bekend gemaakt.

Allesin1-XL is een totaaloplossing voor bedrijven met 4 tot 40 werkplekken. Het vormt een aanvulling op het Allesin1-portfolio (bel, surf, pin en alarm) dat sinds eind 2007 op de markt is. Met diensten voor 2, 4, 6 en 8 telefoniekanalen op basis van SIP, eFax en internet tot 20 Mbps verwacht Infopact dit marktsegment optimaal te kunnen bedienen. Jan Mooijman, algemeen directeur: ‘Wij merken al enige tijd een toenemende vraag uit het mkb naar de oplossingen die Allesin1-XL biedt. Met het nieuwe portfolio is er een zakelijk alternatief voor de isdn-infrastructuur die de komende periode uitgefaseerd zal worden.' 

Inmiddels zijn de systemen van onder meer Aastra, Alcatel-Lucent, AltiGen, Avaya, Cisco, Innovaphone, NEC-Philips, Panasonic, Pbxnsip, Samsung, Siemens, Swyx en ZyXEL al gecertificeerd. Dit biedt nieuwe kansen voor resellers. Met deze all-ip-oplossingen is isdn niet langer de meest voor de hand liggende oplossing, aluds Mooijman.

Op de bijeenkkomst werd ook het Allesin1-webportal gedemonstreerd. Partners kunnen daarmee in enkele stappen Allesin1(-XL)-pakketten op maat samenstellen voor klanten. Ook is de voortgang van bestellingen online te volgen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3356710). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.