Managed hosting door True

Terach nieuwe distributeur van Riverbed

 

Vanaf 3 mei 2010 verzorgt Terach de distributie, trainingen en business development voor Riverbed in de Benelux. Dit meldt Jan Willem Schermerhorn van Terach.

Distributeur Terach, gespecialiseerd in acceleratie-, security-, storage- en wireless-oplossingen, breidt hiermee zijn portfolio uit met wan-optimalisatieproducten en -oplossingen voor wide area data services (WDS). De samenwerking met Riverbed stelt Terach in staat zijn klanten een geïntegreerde totaaloplossing te bieden.

De distributeur verzorgt de import, distributie en business development voor it-leveranciers in de Benelux. Verder verzorgt de in Nederland en België gevestigde organisatie demonstraties en evaluaties, sales support en training en opleidingen (Terach University). Naast Riverbed heeft Terach partnerschappen met F5 Networks, Isilon Systems, Aruba Networks, Fortinet, Giritech, Varonis, Airwave, Bluecat Networks en A10 Networks.

De wide area network (wan)-optimalisatie-oplossingen van Riverbed verhogen de applicatieperformance, maken consolidatie mogelijk en bieden een organisatiebreed netwerk en inzicht in de applicaties. Dit kan gebeuren zonder uitbreiding van de bandbreedte, storage en servers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3350928). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.