Managed hosting door True

GPXS start joint venture in VS

 

De Amsterdamse leverancier van Blackberry-diensten en -trainingen GPXS begint een joint venture met Avalon Global Solutions. Dat is een Amerikaans bedrijf dat organisaties adviseert over mobility, het mobiel beschikbaar maken van kantoor- en bedrijfsapplicaties. De twee zetten de gezamenlijke onderneming in de VS op om betere dienstverlening te bieden aan internationale klanten. Dat zegt business development manager Ruud Kaitjily van GPXS.

De joint venture, die de naam Avalon Advanced Mobility Solutions krijgt, gaat als enige in Noord-Amerika de diensten van GPXS verkopen en technisch ondersteunen. Tot dusverre werd de technische ondersteuning aan Amerikaanse en internationale klanten vanuit Nederland verzorgd, wat soms problemen gaf door het tijdsverschil.

De bedrijven werkten hiervoor al samen, maar niet vanuit een gezamenlijke onderneming. Kaitjily vertelt dat de joint venture voornamelijk is opgezet om een grote bestaande klant beter te bedienen. Het betreft een Zwitserse multinational. Het gezamenlijke bedrijf wordt geleid door Scott Perry, die afkomstig is van de Amerikaanse vestiging van GPXS.


Diensten en trainingen

GPXS levert managed services en softwareontwikkeling voor de zakelijke smartphone Blackberry. Bovendien verzorgt het bedrijf als enige in Europa uit naam van Blackberry-fabrikant Research in Motion trainingen voor Blackberry-gebruikers en -ontwikkelaars. Bij het bedrijf werken ongeveer 33 mensen, verspreid over vijf locaties (Amsterdam, Gent, München, Madrid en Norwalk, Connecticut).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3346116). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.