Managed hosting door True

Distributieovereenkomst OneXS en Publitas ICT

 

OneXS, aanbieder van communicatieoplossingen voor bedrijven, en Publitas ICT, ict-dienstverlener voor het mkb uit Almere, zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan.

Publitas ICT zal zijn klanten het volledige portfolio van OneXS aanbieden. Hieronder vallen de hosted telefonie- en breedbanddiensten van het bedrijf.

Publitas ICT is een ict-dienstverlener en levert zijn diensten over het algemeen aan bedrijven met 10 tot 150 werkplekken in alle branches. De klanten zijn veelal uit dienstverlenende bedrijven en organisaties in de kunst- en cultuurbranche.

Jan Peter Kalksma, directeur van OneXS: "Onze strategie is erop gericht in Nederland een dekkend partnernetwerk te hebben. Vandaag hebben we weer een stukje van deze puzzel ingevuld. Publitas ICT heeft de afgelopen vier jaar bewezen een waardevolle, innovatieve organisatie te zijn die een solide werkgebied heeft in de grote driehoek Almere, Utrecht, Amsterdam. We zien uit naar een prettige en succesvolle samenwerking."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3334200). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.