Managed hosting door True

Nuance ontwikkelt nieuw resellerprogramma

 

Nuance Communications ontwikkelt een nieuw partnerprogramma dat rond de zomer aan Nederlandse resellers wordt gepresenteerd.

Steven Steenhaut, senior marketing director voor de Benelux, zegt met het nieuwe partnerprogramma zijn zakelijke resellers beter te willen ondersteunen. "Nuance Communications wil zijn relaties met het kanaal verder uitbouwen om bestaande resellers beter te bedienen en nieuwe resellers te kunnen aantrekken. Hiervoor ontwikkellen we nu dus een nieuw partnerprogramma. We willen straks vooral directer met resellers kunnen werken en de mkb-markt beter kunnen bedienen. Resellers zullen voortaan ook beter geïnformeerd worden over de bestaande en nieuwe imaging- en de speech-producten. Op het gebied van beeldoplossingen willen we vooral de licentiepoot verder uitbouwen. We verwachten dat het nieuwe partnerprogramma tegen de zomer helemaal klaar is en in werking kan treden."

Steenhout zegt dat de samenwerking met het retailkanaal, zoals met Dixons en Media Markt, heel goed loopt. Het nieuwe partnerprogramma is vooral opgezet om de zakelijke resellers beter te ondersteunen met marketing, leads en andere kanaalzaken. Nuance is door een aantal overnames flink gegroeid en wil met zijn zakelijke resellers verder groeien, onder andere op het gebied van scanning en pdf.

Nuance wordt in Nederland gedistribueerd door Ingram Micro. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3316131). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.