Managed hosting door True

Infopact organiseert Partnermiddag 2010

 

Infopact Network Solutions, leverancier van ip-communicatiediensten voor de zakelijke markt, organiseert donderdag 29 april de jaarlijkse landelijke Partnermiddag.

Tijdens het evenement zal Infopact diverse nieuwe diensten introduceren die interessant zijn voor organisaties van 4-40 werkplekken. Hierbij kunnen reselllers denken aan diensten zoals SIP (tot en met 8 kanalen), Surf, Pin en Fax to Mail. Deze diensten zullen direct online te bestellen zijn via de nieuwe Allesin1 Webportal voor ict-partners. Op het evenement is een ruime vertegenwoordiging van leveranciers van randapparatuur als sponsor aanwezig. Een selectie van deze leveranciers zal bovendien de laatste ontwikkelingen op het gebied van infrastructuur en randapparatuur presenteren.

Op het evenement komen partners die actief zijn op het gebied van telecom-, data- en security-oplossingen. Aanmelden kan op www.infopact.nl/aanmelden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3293195). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.