Managed hosting door True

KPN business partners welkom bij Yes Telecom

 

Yes Telecom zegt open te staan voor de KPN Business Partners waarmee KPN de samenwerking heeft opgezegd. Dit zei de directie van Yes Telecom in gesprek met CRN tijdens de jaarlijkse Yes Business Borrel, die werd gehouden in de Glazen Ruimte in Maarssen.

KPN maakte door middel van een brief aan een groot aantal business partners (rond de 200 volgens goedingelichte bronnen, red.) bekend de samenwerking eenzijdig op te zeggen. KPN meldde dat deze partijen vanaf nu kunnen inkopen bij de daarvoor aangestelde dealers of zich kunnen richten op andere providers.

Yes Telecom uit Leiden verkoopt zijn data- en voice-oplossingen geheel indirect en biedt een partnerprogramma voor telecom resellers. Een voormalige KPN business partner die 4000 sim-kaarten beheert, heeft al interesse getoond om samen te werken met Yes Telecom.

Eerder maakte Signet, een internet service provider die zich richt op de zakelijke markt, bekend dat KPN business partners zich kunnen melden voor een kennismaking met het bedrijf en het partnerprogramma.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3288950). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.