Managed hosting door True

Nieuw communicatieplatform Psion-partners

 

Ter ondersteuning van de ommekeer in zijn bedrijfsstrategie start mobilty-leverancier Psion een nieuw en open community op internet.

Via deze online community wil Psion zijn partners, ontwikkelaars en klanten dichter bij elkaar brengen en nieuwe initiatieven stimuleren, zoals samenwerking bij de ontwikkeling van nieuwe generaties industriële en mobiele toestellen. Ook wil Psion know-how en ervaring uitwisselen met verschillende resellers en leveranciers van productcomponenten. Doel is een snelle, efficiënte en open dialoog mogelijk maken tussen Psion, partnerbedrijven en eindgebruikers op internationaal niveau. Het online communicatieplatform staat op www.ingenuityworking.com en moet een plaats worden waar Psion, partners, ontwikkelaars en klanten elkaar ontmoeten, zakelijke discussies voeren, informatie uitwisselen, mobiele oplossingen ontwikkelen en samen toegevoegde waarde creëren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3277126). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.