Managed hosting door True

OrcaGroup zet reseller netwerk op

 

OrcaGroup zet een reseller kanaal op voor Hosted VoIP. Met het opzetten van dit kanaal wil het bedrijf optimaal inspelen op de sterk groeiende vraag naar Hosted VoIP diensten vanuit de MKB sector. De nieuwe resellers richten zich op bedrijven met een omvang van 1 tot 250 medewerkers.

OrcaGroup zegt resellers op alle niveaus uitgebreide ondersteuning te bieden op een groot aantal gebieden. Hierdoor kunnen ze het uiterste halen uit de toenemende behoefte aan Hosted VoIP, aldus het bedrijf.  "OrcaGroup stimuleert haar resellers met zeer aantrekkelijke marges en voorwaarden om hun verkoopaantallen en omzet te realiseren. Daarnaast verwijst OrcaGroup gekwalificeerde leads door naar geautoriseerde resellers. Ook op het gebied van informatievoorziening en kennisverbreding ondersteunt OrcaGroup haar partners. Resellers kunnen diverse verkoop- en producttrainingen volgen en gebruikmaken van aantrekkelijk marketingmateriaal", aldus OrcaGroup. 

"Steeds meer IT resellers krijgen van hun klanten de vraag of zij hun kunnen voorzien van telefonie oplossingen. Door de komst van IP telefonie en vanwege de convergente van IT en Telecom is telefonie nu ook IT geworden. ", zegt Jeff Scipio, New Business Director bij OrcaGroup. "Daar waar er nog Telecom resellers worstelen met de vraag of zij ook Hosted VoIP diensten moeten aanbieden, hebben IT resellers inmiddels besloten dit aan hun klanten aan te bieden. De reden hiervoor is dat het voor veel Telecom resellers moeilijk aan klanten uit te leggen is waarom zij nu opeens Hosted VoIP moeten kiezen, daar waar in het verleden de klant geadviseerd werd te investeren in kostbare telefooncentrales . De gemiddelde IT reseller heeft deze historie niet en kan daardoor onbevangen haar klanten nu Hosted VoIP aanbieden. Bovendien ziet de IT reseller nu een zeer groot voordeel voor zichzelf; als een klant de IT reseller nu vraagt om telefonie oplossingen, kan de IT reseller deze met Hosted VoIP nu bieden waardoor zij de klant kan behouden"!

Om geïnteresseerde resellers te informeren over de Hosted VoIP diensten van OrcaGroup, organiseert zij in maart en april een Reseller Meeting in Heesch. Voor meer informatie of inschrijven: Jeff.Scipio@OrcaGroup.com

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3267473). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.