Managed hosting door True

Radboud Nijmegen kiest IP-telefonie Mitel van HPS

 

Stichting Katholieke Universiteit Nijmegen (SKU) heeft een raamovereenkomst gesloten met integrator HPS. HPS verzorgt de implementatie van 11.000 IP-aansluitingen gebaseerd op het communicatieplatform van Mitel.

De SKU is het overkoepelend orgaan van de Radboud Universiteit Nijmegen en het Universitair Medisch Centrum St Radboud. Het project geldt als de grootste telefonieaanbesteding van 2009.

Het SKU stapt over op een IP telefonie-omgeving om redenen van zowel efficiency als effectiviteit. Het bestaande datanetwerk kan binnen een IP-omgeving beter worden benut en flexwerken wordt eenvoudiger. In totaal worden 15.000 aansluitingen teruggebracht naar 11.000, wat een enorme kostenbesparing betekent. Dit wordt gerealiseerd door gebruik te maken van de nieuwe mogelijkheden en het integreren van GSM toestellen in de vaste telefonieomgeving. De uitrol vindt gefaseerd plaats over een periode van circa vier jaar. Door te kiezen voor deze fasering blijven functionaliteit en bereikbaarheid gedurende de implementatie gewaarborgd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3261490). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.