Managed hosting door True

Nieuwe LinkedIn-applicatie voor iPhone v3.0

 

Vanaf nu is de nieuwe LinkedIn-applicatie voor de nieuwe iPhone v3.0 te downloaden via de iTunes app store. iPhone gebruikers die ook LinkedIn-lid zijn, kunnen met de nieuwe applicatie overal en altijd LinkedIn gebruiken.

heeft de iPhone een aantal nieuwe features waaronder een functie waarmee gebruikers direct met elkaar in contact kunnen komen via Bluetooth.


LinkedIn voor de iPhone v3.0 voorziet in een compleet nieuwe zoekfunctie waarmee gemakkelijk een van de 55 miljoen professionals, waaronder meer dan een miljoen Nederlanders, gezocht kan worden. Het gebruik van de nieuwe Bluetooth-opties van de iPhone 3.0 biedt de mogelijkheid om via de In-Person-feature professionals te zoeken en om met ze in contact te komen door live gebruik van de applicatie. De Iphone-applicatie is voorzien van een vernieuwde update-functionaliteit die gebruikers informeert over updates in hun netwerk en de mogelijkheid geeft om deze direct via de iPhone te lezen en erop te reageren.

LinkedIn-leden kunnen de iPhone-applicatie ook gebruiken voor het snel verzenden van berichten en uitnodigingen aan hun contacten. Deze contacten kunnen worden gedownload en toegevoegd aan iPhone-contacten. Wanneer een nieuw contact nog niet is gedownload, kunnen gebruikers een melding ontvangen. De applicatie maakt gebruik van een vernieuwde profielopmaak om professionals onderweg snel te kunnen voorzien van een samenvatting van iemands gegevens, ervaring en gedeelde contacten en geeft de mogelijkheid om iemand als favoriet te markeren.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de vele functies en mogelijkheden die de applicatie te bieden heeft en die beschikbaar zijn voor alle LinkedIn-leden met een iPhone.


Zie voor meer informatie over de nieuwe iPhone-applicatie http://blog.linkedin.com/2009/12/28/linkedin-for-iphone-3-0-lets-get-this-party-started/

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3215739). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Zeer mooie applicatie, alleen jammer dat deze steeds crashed en er "uitklapt" zonder enige melding. LinkedIN zal er goed aan doen deze versie te upgraden naar een stabiele versie. Dat ik niet de enige ben met deze problemen kun je lezen bij de reacties in de APP Store.

Als ik me niet vergis staat deze applicatie al weer sinds 28 dec 2009 in de AppStore.

Maar het is zeker een verbetering ten opzicht van de oude App

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.