Managed hosting door True

Activiteiten VoiceCyber / Voice2log overgenomen

 

VoiceCyber / Voice2Log zal per 31 december 2009 stoppen met haar distributie activiteiten van call recording oplossingen in Europa en Tunesië.

Jeff Scipio: "De klanten van Voice2Log bevinden zich met name in de financiële sector. De huidige recessie heeft hier dermate ver zijn uitwerking gehad, dat het simpelweg niet meer op te brengen was om zelfstandig door te gaan. OrcaGroup neemt nu de activiteiten van ons over. Er is echter geen sprake van een bedrijfsovername. De huidige klanten van Voice2Log hebben de keuze om mee te gaan of om een andere leverancier te zoeken.


OrcaGroup ontwikkelt en implementeert geavanceerde telecommunicatietoepassingen voor diverse bedrijven, non-profit organisaties en overheden. OrcaGroup beschikt over een eigen multimedia platform en SMS gateway. Naast SMS en hosted voice diensten biedt OrcaGroup Voice Over IP oplossingen, internetkoppelingen, location bases services, call center diensten (in- en outbound) en stand alone communicatieservers.  OrcaGroup is opgericht in 1991 en bestaat in Nederland uit de business units OrcaVoice, OrcaPharma (www.orcapharma.com) en Q-Call (www.q-call.nl). Via de business unit OrcaVoice biedt zij nu ook (hosted en on-premises) recording oplossingen voor VoIP en mobiele telefoons. (www.mobi2log.com).
Meer over OrcaGroup is te vinden op www.orcagroup.com. Bij OrcaGroup zijn 45 medewerkers werkzaam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3191604). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.