Managed hosting door True

TTG Netherlands sluit overeenkomst met KPN Mobile

 

Door de overeenkomst van TTG en KPN Mobile ontstaat een nieuwe distributiedivisie, TTG Mobile, waar telecom wederverkopers terecht kunnen.

TTG Netherlands, onderdeel van TTG Europe , een provider van vaste en mobiele telecommunicatieoplossingen voor telefonie, data en internet voor zakelijke afnemers in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk, heeft vandaag aangekondigd dat TTG Netherlands een distributie-overeenkomst heeft gesloten met KPN Mobile en tevens een nieuwe distributiedivisie, TTG Mobile, heeft opgericht. Deze overeenkomst met KPN betekent een uitbreiding van TTG’s portfolio voor mobiele telefonie in navolging van de overeenkomst met Vodafone eind vorig jaar. Bovendien is TTG Netherlands in gesprek met andere mobiele telefonie partijen voor verdere distributie-overeenkomsten.

De nieuwe distributiedivisie TTG Mobile wordt gevestigd in het World Trade Center in Amsterdam-Zuid. Er is reeds gestart met het werven van personeel voor de verschillende financiële, operationele en marketingfuncties.

In augustus start de divisie een campagne voor het werven van wederverkopers van mobiele telefonie in heel Nederland met een streven van 50 voor 2004.

De nieuwe distributiedivisie betekent dat TTG Netherlands een groeiend en flexibel aantal kanalen heeft naar de markt en verder werkt naar het doel een one-stop-shop te zijn voor zakelijke afnemers door oplossingen te bieden voor vaste en mobiele telefonie, data en internet voor zowel MKB als groot zakelijke markt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/318772). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.