Managed hosting door True

A&T Telecom failliet, Sencit niet geraakt

 

Telecombedrijf A&T Telecom (A&T Communications) uit Apeldoorn is onlangs failliet verklaard. In totaal verliezen 23 medewerkers hun baan. Er wordt gehoopt op een doorstart. Sencit heeft een aandeel in A&T Communications.

A&T, dat een fusie met Sencit aanging, is failliet verklaard door teruggelopen omzet veroorzaakt door de recessie. Er komt misschien een doorstart. Vijf partijen hebben zich bij de curator gemeld. Recentelijk kreeg A&T-Sencit een award van Avaya.

Sencit, dat A&T in 2007 deels in handen kreeg zegt in een persbericht geen zorgen te maken: ' Op een aantal websites wordt melding gemaakt dat A&T Communications B.V. failliet is. A&T Communications is een bedrijf wat Sencit in haar concept wilde onderbrengen. In verband met de speculaties die door het faillissement zijn ontstaan heeft Sencit als reactie een persbericht verstuurd. Sencit laat in het persbericht weten dat de Zutphense rechtbank op 1 december 2009 het faillissement heeft uitgesproken over A&T Communications B.V. Deze organisatie is in 2007 deels overgenomen door Sencit. De integratie van A&T Communications verliep door diverse oorzaken moeizaam. Een doorgevoerde reorganisatie eerder dit jaar heeft het tij niet doen keren voor A&T Communications. Sencit laat in het persbericht tevens weten dat alleen A&T Communications B.V. failliet is verklaard en niet de Sencit organisatie. Hier gaan alle activiteiten gewoon in door. Klanten van A&T Communications zullen worden blijven geholpen.'

De laatste maanden is er veel nieuws rond het Sencit Concept. Eerder ging Digihuis failliet, een onderdeel van Sencit Groningen. Sencit Mechelen ging in juni 2009 failliet.

Weet u meer? Tip de CRN Redactie op redactie@channelweb.nl of reageer anoniem onderaan dit artikel.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3184955). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

En zo gaan die dingen. Ik krijg nog ? 8.000 van ze, omdat ik zo dom geweest ben om door te werken na het faillissement.

Das kann passieren!

Op 1 oktober 2013 zal tijdens de rechtzaak te Zutphen het recht zegevieren!!!

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.