Managed hosting door True

Quote Components distribueert Point of View

 

Quote Components en Point of View hebben een distributie overeenkomst bereikt voor de Nederlandse markt. Het doel van beide partijen is om het merk Point of View; actief in VGA kaarten en officieel Board partner van NVIDIA, meer nadrukkelijk te positioneren in de Nederlandse retail en e-tail kanalen.

Het Nederlandse merk Point of View, veelal bekend van het assortiment VGA kaarten, is een officiële NVIDIA board partner. Het merk is sinds de opstart in 2000 te zien in meer dan 60 landen over de gehele wereld. Naast de hoofdvestiging in Eindhoven heeft POV kantoren in China, Taiwan, Spanje, USA en Brazilië.

Point of View verwacht dat ze, samen met Quote components, de markt beter kunnen bedienen. De klantgerichte service van Quote components zal bijdragen tot een goede beschikbaarheid van de VGA kaarten op de Nederlandse markt. Continuiteit en betrouwbaarheid zijn belangrijke speerpunten voor Point of View. Quote components sluit hier uitstekend bij aan, zo zegt Point of View. 


Het gehele assortiment Point of View VGA kaarten is vanaf heden beschikbaar bij Quote Components.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3164143). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.