Managed hosting door True

Gratis mobility sessie Nokia, Klomptek en Copaco

 

Woensdag 18 november aanstaande organiseert Copaco Nederland, in samenwerking met Nokia Nederland en Klomptek RCM, een informatieve en kosteloze sessie over de laatste ontwikkelingen in de mobilitymarkt.

Onder de titel ‘Beyond mobile e-mail' presenteren deze bedrijven hun oplossingen, visie en strategie op het gebied van mobiele oplossingen voor de zakelijke markt. Daarmee biedt Copaco Nederland resellers de mogelijkheid om in één ochtend volledig op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in deze markt. Geïnteresseerde resellers kunnen zich inschrijven via www.copaco.nl/mobility

Nokia Nederland: visie en strategie

Gedurende de sessie presenteert Nokia Nederland haar visie en toekomstige mobiele oplossingen, die in strategische samenwerking met onder andere Microsoft, IBM en Cisco worden ontwikkeld. Ook de rol van resellers zal daarbij aan de orde komen.

Klomptek RCM: een unieke Mobile Device Management oplossing

Klomptek presenteert haar Remote Call Manager (RCM). RCM biedt alle mogelijkheden om telefoongesprekken en internetverkeer via de zakelijke mobiele telefoon te monitoren, analyseren en beheren. Met RCM kunnen tot op gebruikersniveau zakelijke- en niet zakelijke, nationale en internationale bellimieten vastgelegd en afgedwongen worden. RCM is daarmee de enige oplossing in de markt, die bedrijven de volledige controle geeft over het gebruik van mobiele telefoons. RCM beïnvloedt de mobiele communicatiekosten nog voordat ze worden gemaakt.


"In één ochtend op de hoogte van de ontwikkelingen op mobility gebied"

"Met deze sessie bieden wij resellers de mogelijkheid om in één ochtend weer volledig op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobiele oplossingen voor de zakelijke markt", aldus Harold Bax, Business Manager bij Copaco Nederland. "Nokia zal hierin een belangrijke rol spelen. We zijn dan ook blij dat Nokia tijdens deze sessie haar visie met ons en de resellers wil delen", vervolgt Bax. "Klomptek RCM biedt met RCM een oplossing die inspeelt op een belangrijk issue bij veel eindgebruikers: de hoge kosten voor het niet zakelijk gebruik van de mobiele telefoon. Het terugdringen van die kosten zal dan ook in de toekomst een belangrijk issue blijven bij bedrijven". "Kortom, in één ochtend weet de reseller hoe hij moet anticiperen op de mobilityvragen van vandaag en morgen", aldus Bax.

Geïnteresseerde resellers kunnen zich kosteloos inschrijven via www.copaco.nl/mobility

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3152455). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.