Managed hosting door True

OrcaGroup breidt diensten en productportfolio uit

 

Telecomdistributeur OrcaGroup introduceert met VoxTrack, VoxRecord en VoxReplay twee oplossingen voor het opnemen van gesprekken van mobiele telefoon; mobile call recording.

OrcaGroup introduceert met VoxTrack, VoxRecord en VoxReplay twee oplossingen voor het opnemen van gesprekken van mobiele telefoon; mobile call recording. Dit meldt het bedrijf in een persbericht. Belangrijkste voordelen van deze mobile recording oplossingen van OrcaGroup zijn dat ze in zowel Hosted aangeboden worden waarbij de recordings op een van de servers van OrcaGroup en On-Premises waarbij de recordings op een eigen server van de klant kan worden opgeslagen. Hiertoe heeft OrcaGroup distributiecontracten gesloten met Voxsmart en Psiloc. OrcaGroup neemt hiermee de rol van distributeur op zich voor de Benelux voor mobile call recording oplossingen.

OrcaGroup en Jeff Scipio
Sinds 1 november '09 is Jeff Scipio bij de OrcaGroup getreden in de functie van Director New Business. Vanuit deze functie is hij verantwoordelijk voor onder andere de producten en diensten Mobile Call Recording en OrcaClinical en de oplossingen welke OrcaGroup biedt voor in de Zorg.Jeff Scipio over call recording: "De recording industrie is snel veranderd. Drie tot zes jaar geleden kon er nog business gedraaid worden met pure call recording systemen. Vandaag de dag is deze markt goed verzadigt en schaft de klant eigenlijk alleen nog maar dit soort oplossingen aan, als het een 100% geïntegreerd geheel is met Quality Monitoring en E-Learning. In de Benelux zijn er voldoende partijen die zich hierin reeds jaren al hebben bewezen. Omdat er nu vraag is naar professionele call recording oplossingen voor de mobiele telefoon hebben we besloten ons hierop te focussen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3149294). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.