Managed hosting door True

Samenwerking Nexans Cabling Solutions en Kannegieter

 

Dit najaar breidt Kannegieter College haar opleidingsportfolio uit met gecertificeerde Nexans Cabling Solutions trainingen. Doel van deze trainingen is het verbreden en verdiepen van het kennisniveau van de partners, consultants en gebruikers van Nexans Cabling Solutions producten.

Docent Huib van der Heijden is vertrouwd met de Nexans productfolio, ontwerpregels, oplossingsmogelijkheden en internationale standaarden die noodzakelijk zijn om een hoogwaardige netwerkbekabelinginfrastructuur te kunnen ontwerpen. "Onze markt is continu in beweging. Eindgebruikers lijken steeds meer applicaties toe te passen in hun dagelijkse bedrijfsvoering. De honger naar meer bandbreedte lijkt niet te stillen. Dit heeft directe gevolgen voor de beschikbaarheid, de capaciteit en de kwaliteit van het netwerk en het fundament van dit netwerk, het generieke netwerkbekabelingsysteem. Om onze gebruikers en partners hierin te ondersteunen, hebben we geopteerd om samen met Kannegieter College op geregelde tijdstippen trainingen te organiseren", zegt Richard Eichhorn, Sales Director Nederland.

Twee soorten trainingen

Kannegieter College verzorgt voor Nexans Cabling Solutions twee soorten trainingen en maakt een onderscheid naargelang de kennis en expertise van de deelnemers:

§ Nexans Expert training: dit betreft een 3-daagse praktijkgerichte trainingssessie voor het ontwerpen van een Nexans generieke netwerkbekabelingsysteem. De cursist ontvangt na afloop een persoonlijk certificaat dat 2 jaar geldig blijft.

§ Nexans Update training: deze dagtraining is enkel voorzien voor diegene die de voorbije twee jaar een Nexans Expert training hebben gevolgd en een update wensen omtrent de laatste nieuwe ontwikkelingen.

Voor meer informatie over de trainingsmogelijkheden kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Kannegieter College via 033-4508686. De cursuskalender voor het najaar van 2009 is terug te vinden op www.kannegieter.nl/college.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3140828). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.