Managed hosting door True

Jeff Scipio introduceert Mobile Call Recording

 

Telecom ondernemer Jeff Scipio brengt onder de naam Mobi2Log, web-based Mobile Call Recording voor BlackBerry en Nokia Symbian devices in een Hosted omgeving. Afgelopen week heeft Jeff Scipio contracten getekend met twee fabrikanten welke Mobile Call Recording maken voor mobiele telefoons.

Telecom ondernemer Jeff Scipio brengt onder de naam Mobi2Log, web-based Mobile Call Recording voor BlackBerry en Nokia Symbian devices in een Hosted omgeving. Afgelopen week heeft Jeff Scipio contracten getekend met twee fabrikanten welke Mobile Call Recording maken voor mobiele telefoons.

Afgelopen week heeft Jeff Scipio contracten getekend met twee fabrikanten welke Mobile Call Recording maken voor mobiele telefoons.
"Al geruime tijd werd mij gevraagd naar professionele oplossingen voor mobiele telefoons. De oplossing moest als stand-alone en in een hosted omgeving geboden kunnen worden. Toen ik op zoek ging naar leveranciers hiervan, kwam ik erachter dat het aanbod hier van zeer dun bezaaid is. Ook merkte ik dat de wereld van mobile call recording afhankelijk kan zijn van de mogelijkheden welke telecom providers bieden. Wat ook sterk naar voren kwam is dat software huizen van mobile call recording zich hebben gespecialiseerd op bepaalde besturingssystemen zoals RIM van BlackBerry, Symbian (Nokia), Windows Mobile en iPhone. Uiteindelijk heb ik een contract kunnen tekenen om twee fabrikanten welke alle gangbare besturingssystemen van de meest gangbare mobiele telefoons ondersteunt. Om het overzicht te behouden ".

Over de techniek
Mobile Call Recording is leverbaar in twee technieken. Voor de BlackBerry bieden we Mobiel Call Recording aan op basis van het opzetten van conference calls. Voor Symbian Nokia bieden we Mobile Call Recording aan op basis van het opzetten van een GPRS of UMTS verbinding. In beide gevallen worden de recordings weggeschreven naar onze eigen servers of naar de server(s) van de klant.

Met de techniek voor het opnemen van mobiele gesprekken van de BlackBerry heeft onze fabrikant zich ruimschoots bewezen. Klanten in de UK als Canaccord Adams, Shergroup, Fairway Capital zijn reeds jarenlang tevreden gebruiker van de recording oplossing voor de BlackBerry. Met producten als VoxTrack, VoxRecord en VoxReplay kunnen we recording oplossingen bieden voor alle platforms.

Voldoen aan compliance regels
De recording oplossingen welke we bieden zijn reeds jaren geleden getest en goedgekeurd door de FSA in de UK. De FSA is te vergelijken met de AFM, Autoriteit Financiële Markten. Onze mobile recording oplossingen voldoen dus aan alle compliance regels.

Ondersteuning gezocht
Om snel te kunnen starten onderzoekt Scipio momenteel de mogelijkheden om de sales en supportzaken van mobile call recording onder te brengen bij een partner welke zich gespecialiseerd heeft in het automatiseren van telefoongesprekken, alles weet van hosted omgevingen en thuis is in de wereld van mobiele operators. Momenteel is Scipio hierover in gesprek met Johan van Veen, DGA van OrcaGroup.


Meer informatie over mobile call recording: http://www.mobi2log.com/

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3136009). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Ontzettend slim bedacht maar als je echt anders wil gaan werken en alle calls opnemen outbound of inbound fixed of mobile dan zijn oplossingen met forced on PBX principe ideaal (VODAFONE en KPN) en bionnenkort ook TMOBILE. Zeker als er een platform aanhangt op basis van OST Asterisk. Alle calls worden gerouteerd via het hosted platform of via de eigen server waarbij ook presence in het kader van unified communications meegenomen wordt.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.