Managed hosting door True

SCC tekent partnercontract met MASS

 

Op 5 oktober 2009 is er een samenwerkingsovereenkomst ondertekend door Ghaliel Brakenhoff, business unit manager value van SCC en Floris de Kievit, directeur van MASS.

Deze overeenkomst is de eerste stap in een nauwe samenwerking tussen het Bodegraafse SCC en MASS. SCC zegt hiermee een onderscheidend product en dienst toe tevoegen aan haar bestaande portfolio zodat klanten op een hoog niveau met de oplossingen van MASS. bediend kunnen worden.
Ghaliel Brakenhoff, SCC Business Unit Manager Value, is enthousiast over de samenwerking met MASS. "Het toevoegen van deze zakelijk mobiele oplossing aan ons portfolio is zeer welkom. Het is een bevestiging van onze ambitie om onze klanten te ondersteunen in het kunnen bieden van solutions die hen naast efficiency ook kosten zullen besparen." De MASS propositie is een belangrijke aanvulling. Zeker voor klanten van SCC welke oog hebben voor MDM, security en cost control én voorkeur hebben voor vrije toestelkeuze.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3106200). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.