Managed hosting door True

Voipro, Ictivity en 4IP starten partnership

 

Voipro, de Benelux specialist op het gebied van hosted communicatieoplossingen gaat samenwerken met Ictivity Managed Services en 4IP, beide onderdeel uitmakende van de Ictivity Holding.

De hosted voice diensten van Voipro passen in het managed services portfolio van Ictivity Managed Services, die voor uitrol, advies en technische realisatie wordt bijgestaan door 4IP.  Rob Kurver, directeur van Voipro: "Wij zijn uiteraard zeer content met deze samenwerking. Steeds meer ICT dienstverleners zien Voipro als de ideale partner voor het completeren van het managed services portfolio met een hosted voice dienst. Met trots durf ik te stellen dat Voipro door haar duidelijke focus en onafhankelijke positie de afgelopen jaren de belangrijkste hosted voice provider van Nederland is geworden".

Ictivity Managed Services verwacht een sterke opkomst van Unified Communications toepassingen en diensten. Onderdelen hiervan worden door Ictivity Managed Services momenteel al hosted aangeboden. Alleen hosted of managed voice diensten ontbraken nog aan het portfolio. Door deze samenwerking kan dit nu wel breed aan de relaties van Ictivity Managed Services worden aangeboden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3089004). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.