Managed hosting door True

VoiceCyber Europe wordt Voice2Log

 

VoiceCyber Europe verandert zijn bedrijfsnaam binnenkort in Voice2Log Het bedrijf zegt hiermee zijn positie op de verschillende markten verankeren.

De naamsverandering volgt op een periode van drie jaar waarin het bedrijf is uitgegroeid tot leverancier van met name Call Recording, Quality Monitoring en E-Learning oplossingen. Inmiddels heeft zij ook een vaste klantenkring in Tunesië. Voice2Log blijft  distributeur van VoiceCyber Technologies.

In de toekomst zal Voice2Log ook andere recording gerelateerde oplossingen in zijn portfolio opnemen. Onlangs werd al Quality Monitoring en E-Learning van systeemhuis Qualtrak aan het portfolio toegevoegd. "Wij kiezen voor deze naamsverandering op een cruciaal punt in onze ontwikkeling als een van de specialisten op het gebied van met name VoIP Call Recording. De naam weerspiegelt onze roeping om vernieuwende Total Recording oplossingen te blijven bieden, waarbij we niet gebonden zijn aan een fabrikant" aldus Jeff Scipio, directeur. "Onze bedrijfsnaam gaat veranderen, maar de kern én kenmerken van onze organisatie, waarmee we ons hebben bewezen als betrouwbare aanbieder en zakenpartner, blijven ongewijzigd. Voice2Log zal de fakkel blijven dragen als een van de belangrijkste leveranciers van VoIP Call Recording oplossingen, binnen en buiten Europa." Adres en telefoongegevens blijven ongewijzigd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3083732). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Mooie wijziging, ik wens je veel succes.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.