Managed hosting door True

'We hebben het verprutst met Windows Mobile'

 

Als Microsoft-ceo Steve Ballmer spreekt, doet hij het meestal onverbloemd. Zo ook deze keer op de Microsoft Venture Capital Summit. Waarop Twitter z'n werk deed...

Geen sensatiebeluste journalisten die de uitspraken van Ballmer openbaar maakten, maar wel enkele (micro)bloggende venture capitalisten. Ballmer zou onomwonden gesteld hebben dat Microsoft 'screwed up with Windows Mobile', dat ze het dus verprutst hebben met Windows Mobile. Hij voegde eraan toe dat hij dat niet meer zou laten gebeuren.

Ballmer had het over de komende Windows Mobile 6.5, dat waarschijnlijk in oktober wordt gelanceerd. Eerder gaf Ballmer al eens aan dat Windows Mobile 6.5 niet het product wordt dat Microsoft eigenlijk had willen uitbrengen. Nu voegde hij daaraan toe dat hij wenste dat Windows 7 al op de markt was. Die versie is pas gepland voor volgend jaar. Om met dat product sterker te staan tegen iPhone OS en Android zou Microsoft vers bloed hebben toegevoegd aan het ontwikkelteam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3082535). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.