Managed hosting door True

PINS haalt investeringsronde van 2,5 miljoen euro

 

B2B Hosting and Managed Services Provider PINS heeft vandaag bekend gemaakt dat zij succesvol een financieringsronde heeft gerealiseerd ten bedrage van EUR 2,5 miljoen met Europese Venture Capital bedrijven Big Bang Ventures en HenQ Invest. De geïnvesteerde gelden uit deze eerste investeringsronde zullen worden aangewend om de balans van de onderneming te versterken, de technische- en operationele infrastructuur verder uit te bouwen en daarmee versnelde groei mogelijk te maken.

PINS implementeert sinds 2005 een "buy and build" strategie in de Benelux markt voor hosting en managed services en is voornemens om in de komende maanden daarin een vervolgstap te zetten. De groei van PINS komt voort uit zowel strategische acquisities als autonoom door innovaties en het actief nastreven van "operational excellence". Spil in de strategie is het door PINS ontworpen en geïmplementeerde HyperGridT cloud-computing platform waarmee het bedrijf in staat is om snel en flexibel in te spelen op de vraag naar capaciteit "as a Service" en betalen naar rato van gebruik. Jan Willem des Tombe, ceo van PINS zegt: "de ontwikkeling van ons bedrijf in de afgelopen 4 jaar is een fantastische ervaring om deel van uit te mogen maken. Er is nog heel veel werk te doen in het verder consolideren van deze markt hetgeen een onafwendbare ontwikkeling is. Er is slechts ruimte voor 1 marktleider en wij zijn voornemens die positie in te nemen. We zijn blij met deze participatie van Big Bang Ventures en HenQ Invest in onze groeiplannen. Beide partijen hebben uitgebreide kennis van onze business en brengen een berg aan ervaring, netwerk en verdere financieringsmogelijkheden in. Hiermee zien we ons verzekerd van de beste opties om onze strategie verder succesvol uit te voeren".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3079848). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.