Managed hosting door True

Digacom ontvangt 'oeuvreprijs' van Priority

 

Digacom is deze week tijdens de Priority Partner Beach Party 2009 door Priority uitgeroepen tot Ere Partner van het Jaar 2008/2009. De afgelopen drie jaar won Digacom al de Partner van het Jaar award.

De Ere Partner van het Jaar award wordt uitsluitend toegekend aan partners waarmee Priority een zeer lange en succesvolle relatie heeft. Bij het partnerevent in Bloemendaal, dat dit jaar voor de vierde keer werd georganiseerd, waren 300 genodigden aanwezig.

Richard Bordes, Strategic Partner Manager bij Priority: "Deze Ere Partner award is een soort ‘oeuvreprijs' voor het gehele werk van een partner. Digacom heeft deze award toegekend gekregen vanwege de vele successen van de afgelopen jaren en de uitstekende samenwerking. Ze komen telkens weer met met innovatieve en effectieve oplossingen die uitstekend aansluiten op de behoeften van onze gezamenlijke klanten. We kijken er dan ook naar uit om nog vele jaren samen met Digacom de markt te bedienen."

"Na drie keer achter elkaar door Priority te zijn erkend als Partner van het Jaar, is deze Ere Partner award opnieuw een prachtige erkenning van de inspanningen en expertise van Digacom", zegt Jaap Groenewegen, Business Development Manager bij Digacom. "Het afgelopen jaar is onze samenwerking - ondanks de economische crisis - opnieuw zeer succesvol gebleken en Digacom blijft dan ook innovatieve communicatieoplossingen bouwen rond de producten van Priority."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3071221). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.