Managed hosting door True

Eduard Meelhuysen sales director Aerohive

 

Eduard Meelhuysen is aan de slag gegaan als sales direcor Aerohive Networks in Noord-Europa. Hij is op zoek naar goede system integrators en resellers.

Aerohive Networks zorgt voor sterk beveiligde wireless lan (wlan) en access points. Meelhuysen: "Momenteel ben ik de Noord-Europeese regio gestart voor Aerohive en aangezien we 100 procent via het kanaal doen, zijn we op zoek naar goede system integrators en resellers. We gaan op korte termijn aan de slag om onze partners op een simpele manier managed wireless te laten aanbieden bij hun relaties, vooral in het mkb-segment, waar bijzonder veel behoefte is aan een dergelijke oplossing."

Sheen Khoury, executive vice president, sales and field operations bij Aerohive, gelooft dat de markt klaar is voor een draadloze lan-architectuur waar geen controller bij nodig is. "Het is makkelijker te implementeren en schaalbaar, kost minder, presteert beter en kan zich goed herstellen na uitval", meent Barrie Desmond, business development director bij Britse distributeur VADition. Vooral de opkomst van 802.11n biedt mogelijkheden voor de technologie van Aerohive, meent hij.

Exclusive Networks is distributeur van Aerohive. Onder andere netwerkspecialist Lantech verkoopt Aerohive in Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3058449). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.