Managed hosting door True

LG maakt zich klaar voor offensief smartphone-markt

 

LG Electronics (LG) introduceert de komende weken drie nieuwe Windows-telefoons. Met deze toestellen hoopt LG zijn aandeel in de wereldwijde smartphonemarkt vergroten.

De introductie van de drie toestellen vormt de kick-off van een offensieve smartphonestrategie van LG. In totaal brengt LG tot eind 2010 wereldwijd dertien Windows-toestellen op de markt. De drie nieuwe smartphones in het aanbod zijn toestellen met het Windows Mobile 6.5-besturingssysteem. Een van de smartphones is een volledig touchscreentoestel, terwijl de andere een slide-model is met touchscreen en QWERTY-toestenbord. De derde nieuwe smartphone is een QWERTY bartype-toestel. Hiermee bereikt LG verschillende marktsegmenten, van premium tot betaalbaar. LG introduceert de telefoons eerst in de Verenigde Staten en in landen in Europa en Azië met veel early adopters. Daarna zijn de toestellen wereldwijd verkrijgbaar.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3055978). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.