Managed hosting door True

Active Communications distribueert BoXiT Connecto

 

Active Communications, leverancier van oplossingen voor unified communications, computer telefonie en voice en fax messaging introduceert de BoXiT Connecto op de Benelux markt.

De BoXiT Connecto is een interessante All-in-One oplossing voor het MKB tot 30 gebruikers met standaard router, Wifi, GSM Gateway, Voice Mail en Auto Attendant functionaliteit. Voordeel voor gebruikers is dat het hele communicatiespectrum door 1 serviceteam kan worden uitgevoerd waardoor er geen servicecontracten met verschillende partijen hoeven te worden afgesloten.

Rene Koene, partner manager Benelux binnen Active Communications zegt hierover: "Binnen de telecombranche zien we duidelijk de behoefte ontstaan om de telecommunicatievoorzieningen te vereenvoudigen. Door een All-in-One oplossing aan te bieden voorziet Active Communications in de behoefte van eindgebruikers en partners om het communicatieverkeer efficienter te laten verlopen"

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3054622). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.