Managed hosting door True

ZyXEL bestaat 20 jaar

 

Netwerkleverancier ZyXEL bestaat twintig jaar en viert dat met het weggeven van prijzen.

In augustus 2009 heeft ZyXEL er officieel 20 jaren in de netwerk markt opzitten. Om deze eerste succesvolle jaren nog eenmaal in de spotlights te zetten start ZyXEL een zoektocht naar de oudste producten. Aan deze zoektocht is een wedstrijd verbonden: niet alleen de titel "Eigenaar van het oudste ZyXEL product" staat op het spel, ook kunnen er mooie prijzen gewonnen worden van ZyXEL's nieuwste multimedia set tot aan Powerline HomePlug AV producten. Om mee te doen hoeft u enkel een foto van uzelf met uw ZyXEL product te maken en deze te registreren op het ZyXEL forum (lees alles op: http://www.zyxel.nl/zy20/zy20_competition_NL.php).

Om dit jubileum te benadrukken heeft ZyXEL een speciaal 20-jaar logo ontworpen, waarin een troep trekkende ganzen "Connecting the Future" uitbeelden. Het staat ook symbool voor een aantal waarden zoals samenwerking en doorzettingsvermogen, eigenschappen die hebben bijgedragen aan ZyXEL's succes. Daarnaast toont geeft de vastberadenheid van het bedrijf ook in de toekomst toonaangevend te blijven in de netwerktechnologiemarkt.

Twee decennia ZyXEL geschiedenis
In 1989 werd ZyXEL opgericht door Dr. Shun-I Chu, met een team van slechts 4 engineers werden de eerste analoge modems ontworpen. Vandaag-de-dag is ZyXEL een compleet ander bedrijf: ZyXEL is uitgegroeid tot een wereldwijd opererend bedrijf met ruim 3200 werknemers, 32 sales kantoren en 2 R&D centra. In totaal is ZyXEL gevestigd in 70 landen die gezamenlijk 150 regionale markten bedienen. In 2008 heeft ZyXEL een omzet van 479 miljoen dollar gerealiseerd.

Begin jaren 90 ontwikkelde ZyXEL zich tot toonaangevend modemleverancier. Vervolgens wist ZyXEL met een aantal mondiale technologisch hoogstaande primeurs niet alleen erkenning, maar ook een flink marktaandeel te winnen. Naast de geroemde internet access product lijnen - modems, ISDN Tas en routers - heeft ZyXEL haar portfolio gestaag uitgebreid om zowel thuisgebruikers, MKB gebruikers, het grootbedrijf en ISPs te kunnen bedienen met Security appliances, switches, WLAN oplossingen, netwerk opslag. Multimedia toepassingen en netwerk management.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3039365). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.