Managed hosting door True

Mobiel Internet Startpakket bij Ingram Micro

 

Vanaf 24 augustus is het nieuwste product van Vodafone, het Mobiel Internet Startpakket, verkrijgbaar bij Ingram Micro. Het startpakket voor de laptop bestaat uit een USB-stick, modem en simkaart.

Het Vodafone product is uniek in de markt en biedt tal van voordelen en vormt een belangrijke aanvulling op het brede assortiment van Ingram Micro, waarbinnen mobility producten een prominente plaats innemen.

Voordelen voor de eindgebruiker
De activering van het Vodafone Mobiel Internet Startpakket is eenvoudig en verloopt via Vodafone. Wanneer de eindgebruiker na de proefperiode kiest voor een Vodafone abonnement, ontvangt hij zijn aankoopbedrag van € 69, - (incl. btw) retour.

Voordelen voor de reseller
Het nieuwe Vodafone Mobiel Internet Startpakket biedt ook veel voordelen voor de reseller:
• Er is weinig telecomkennis nodig om dit product te kunnen aanbieden, alle voordelen voor de eindgebruiker staan namelijk duidelijk vermeld op de voorkant van de verpakking.
• Door de barcode op de achterkant van de verpakking zijn er geen extra administratieve handelingen en formulieren nodig bij de verkoop.
• De reseller heeft geen extra werk aan de activering van de proefperiode, de eindgebruiker regelt dit zelf met Vodafone.
• In de proefperiode neemt Vodafone contact op met de eindgebruiker, adviseert hem over de Vodafone prijsplannen en helpt hem (optioneel) over naar een contract, ook hier hoeft de reseller helemaal niets voor te doen. Contractverlengingen verlopen wel via de reseller.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3030546). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.