Managed hosting door True

Vodafone introduceert Mobiel Internet Startpakket

 

Vodafone Nederland introduceert vandaag het Mobiel Internet Startpakket. Met het Mobiel Internet Startpakket, dat bestaat uit een USB modemstick en een SIM kaart, kunnen consumenten en zakelijke gebruikers 30 dagen lang de voordelen van Mobiel Internet ervaren. Zonder direct een contract af te sluiten.

De proefperiode eindigt automatisch na 30 dagen. Klanten die na afloop kiezen voor een abonnement, ontvangen de adviesprijs à €69 retour. Het pakket is te verkrijgen bij een groot aantal winkels waarin laptops worden verkocht. De klant kan het pakket kant-en-klaar meenemen uit de winkel. Vodafone verzorgt het volledige administratieve traject, zodat de winkelier hier geen omkijken naar heeft.

Het Mobiel Internet Startpakket helpt gebruikers tevens uit te vinden welk type abonnementsvorm het beste bij hun mobiel internetgebruik past. Tijdens de proefperiode ontvangt de gebruiker gratis een persoonlijk advies over zijn of haar optimale abonnementsvorm.

Het Mobiel Internet Startpakket biedt de kans 30 dagen de voordelen van altijd en overal online te ervaren. Activering werkt snel en eenvoudig, zowel op internet (www.vodafone.nl/mobielinternetstartpakket) als telefonisch, via 0800-0500.


Kijk voor meer informatie op www.vodafone.nl/mobielinternetstartpakket

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3030106). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.