Managed hosting door True

ion-ip breidt sales- en engineerteam uit

 

ion-ip heeft zowel zijn sales- als zijn engineerteam uitgebreid. Ronald Schaper en Ronald Hulshoff zijn aangetrokken als respectievelijk senior accountmanager en inside sales representative. Jaap van der Heide is aangesteld als engineer.

Schaper heeft gewerkt bij verschillende ict-bedrijven, waaronder Motiv, Stonesoft en Getronics. Hij heeft brede verkoopervaring, onder andere op het gebied van informatiebeveiliging, klantspecifieke webapplicatie-ontwikkeling met bijbehorende housing en hosting, SLA's en nanaged services.

Ronald Hulshoff heeft zijn sporen in de sales verdiend bij value-added netwerkdistributeur Azlan, waar hij verantwoordelijk was voor de groei en ontwikkeling van het Cisco smb-segment en de Cisco enterprise-markt.

Jaap van der Heide komt het engineerteam versterken. Hij is afkomstig van Ordina BPO, waar hij als technical specialist verantwoordelijk was voor de netwerkinfrastructuur van klanten zoals Bank Nederlandse Gemeenten, Staal Bankiers en SNS Reaal. Daarvoor werkte hij als netwerk-engineer bij Netlink (nu Axians), presales engineer bij datelcom en als engineer bij KH services.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3021087). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.