Managed hosting door True

COMvenience benoemt ThemaTeam tot strategy partner

 

COMvenience Europe heeft ThemaTeam benoemt tot strategy partner. Deze partnership moet de basis gaan vormen voor succesvolle projecten op gebied van Het Nieuwe Werken en de High Performance Workplace. ThemaTeam en COMvenience kunnen samen een volledig traject aanbieden, van behoefte inventarisatie, via implementatie van diensten en producten tot de uiteindelijke eindgebruikers acceptatie. Van behoefte tot rendement. 

John Kroon is zeer content met ThemaTeam als strategy partner: "Wanneer een organisatie de diensten en/of producten van COMvenience afneemt dan heeft men wel een high performance werkplek qua technische implementatie, maar dan zal de echte rendementsverbetering nog moeten plaatsvinden. Wij beseffen terdege dat acceptatie van werknemers bepalend is voor het succes van elke applicatie. COMvenience focust zich volledig op de verbetering van de werkplekefficiëntie en dat betekent derhalve dat de werknemers de kritieke succesfactor zijn. Wij zijn dan ook zeer content met ThemaTeam als strategy partner, het is namelijk de unieke expertise van ThemaTeam om organisaties te ondersteunen en begeleiden bij de acceptatie van de Nieuwe Werken tools. ThemaTeam kan er voor zorgen dat de COMvenience diensten en producten daadwerkelijk, efficiënt en optimaal gebruikt gaan worden".

Marion Stempels van ThemaTeam geeft aan: "De kern van ons werk is om een brug te slaan tussen strategische bedrijfsdoelstellingen, de communicatiemiddelen en datgene wat het personeel werkelijk drijft. Het draait immers allemaal om mensen, zij bepalen het succes. De diensten en producten van COMvenience vormen een goede fundering om dat succes ook te kunnen gaan behalen. Het is immers altijd een combinatie van de juiste tools, de juiste cultuur en de juiste motivatie".

Daar sluit Thea van den Bosch van ThemaTeam zich bij aan: "Bij het toepassen van moderne communicatiemiddelen zijn het vooral veranderingen in de interne organisatie die impact hebben op werknemers. Een ander werkproces. Een veranderde wijze van communiceren. Of een cultuurverandering bij de keuze van beschikbare communicatiemiddelen. Nieuwe manieren van werken vereisen een andere mindset bij management en medewerkers. ThemaTeam zet dit in gang, zodat de easy-to-use tools van COMfenience daadwerkelijk leiden tot verbeterde efficiëntie op de werkplek".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3018583). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.