Managed hosting door True

Samenwerking Cisco en Landis + Gyr

 

Samenwerken

Cisco en Landis + Gyr starten een samenwerking voor het ontwikkelen van op open standaarden gebaseerde communicatieoplossingen, die nutsbedrijven en hun klanten helpen bij efficiënter beheer en gebruik van energie.

De bedrijven hebben als doel een holistische benadering te definiëren van 'smart grid', waarin geavanceerde netwerken geïntegreerd worden met bestaande mogelijkheden voor het gebruik van duurzame energiebronnen en distributie van energie.

De overeenkomst tussen Cisco en Landis + Gyr versnelt de komst van gestandaardiseerde oplossingen voor de energie-industrie,aldus de partners. Binnen dit gezamenlijke project richt Landis + Gyr zich op de meteropname-infrastructuur en de daarbij behorende toepassingen. Cisco ontwerpt de architectuur voor end-to-end communicatie- en beveiligingsoplossingen. Daarnaast houdt Cisco zich bezig met het protocol voor de op open standaarden gebaseerde communicatie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3012939). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.