Managed hosting door True

MirrorBit-technologie voor draadloze platforms

 

Spansion, de samenwerking van AMD en Fujitsu op het gebied van NOR Flash Memory, introduceert een nieuwe technologie voor draadloze platforms.

Deze technologie zal de mogelijkheden van mobiele telefoons verbeteren en de adoptie ervan versnellen. Tweede generatie MirrorBit-technologie is geschikt voor telefoons met hoge resolutie camera’s, streaming video en de nieuwste games en applicaties. Mede door de aantrekkelijke prijs is Spansion ervan overtuigd dat MirrorBit-technologie de nieuwe standaard in Flash memory zal worden.

‘De tweede generatie MirrorBit-technologie wordt goed ontvangen door de draadloze industrie omdat het ontworpen is om tegemoet te komen aan de eisen van klanten’, zegt Bertrand Cambou, President en CEO van Spansion. ‘Voor de introductie hadden ontwikkelaars van mobiele telefoons moeite om nieuwe geavanceerde functionaliteit op laaggeprijsde toestellen aan te bieden. Nu zijn ze zo enthousiast over de prijs-prestatie voordelen dat wij denken dat MirrorBit de nieuwe standaard voor draadloze Flash memory gaat worden.’

Met Flash memory wordt data behouden zelfs wanneer het apparaat is uitgeschakeld. Hierdoor worden mobiele telefoons geschikt voor software upgrades, uitgebreide personalisatie en zeer flexibele applicatie- en data-opslag. MirrorBit-technologie is de nieuwe generatie Flash memory die twee keer zoveel data kan opslaan als traditionele Flash memory-producten doordat twee aparte stukjes informatie in één geheugencel opgeslagen kunnen worden.

De nieuwe Spansion 1,8-volt WS-N Flash memory-familie, de eerste productlijn gebaseerd op tweede generatie MirrorBit-technologie en geoptimaliseerd voor draadloze platforms, biedt de beste prijs-prestatie verhouding. De nieuwe familie omvat 256-, 128-, en 64-megabit producten met single-die en MCP-configuraties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/300079). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.