Managed hosting door True

Windows Mobile marktplaats komt eraan

 

Windows Marketplace For Mobile, een tegenhanger van App Store, gaat deze zomer nog van start. De mobiele marktplaats richt zich op klanten en ontwikkelaars van het besturingsysteem Windows Mobile.

Dit werd bekend gemaakt op de Microsoft Worldwide Partner Conference 2009, dat onlangs in New Orleans werd gehouden. Windows Marketplace For Mobile distribueert mobiele applicaties naar gebruikers van Windows Mobile . Ontwikkelars krijgen er toegang om en applicaties te ontwikkelen en te plaatsen. De marktplaats wil zich ondersteunen om een applicaties te accepteren. Ontwikkelaars krijgen bijvoorbeeld een rapport als hun applicatie niet is geaccepteerd en wat ze dan nog moeten doen om alsnog geaccepteerd te worden. Verder hanteert Microsoft strenge richtlijnen welke specifieke applicatie en content op de marktplaats mag komen.

Ontwikkelaars kunnen vanaf eind juni applicaties plaatsen. Zodra de eerste Windows Mobile 6.5 apparatuur op de markt komt wordt de site opengesteld voor gebruikers. Gebruikers die een applicatie kopen op Windows Marketplace For Mobile maar deze niet leuk vinden, kunnen binnen 24 uur geld terug krijgen.

Windows Marketplace For Mobile is special ontworpen voor gebruikers van Windows Mobile 6.5 apparatuur. Ook wordt het geschikt gemaakt, via een special applicaties die down te loaden is voor gebruikers van Windows Mobile 6.0 en 6.1

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2999557). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.