Managed hosting door True

Capestone officieel distributeur van Sonim

 

Capestone, distributeur van dataproducten zoals USB-modems en routers voor mobiele datacommunicatie heeft vanaf heden ook de ruggedized toestellen van Sonim Technologies in het assortiment.

De afgelopen jaren heeft Capestone het officiële distributeurschap verworven van o.a. Option en Huawei. Sonim is een goede verbreding van het (mobiele) telecomportfolio van Capestone en biedt alle mogelijkheden om de groeiende vraag vanuit de markt naar dergelijke producten te beantwoorden. De Sonim toestellen worden geleverd met een driejarige onvoorwaardelijke garantie en zijn uitermate geschikt voor mensen die werken, sporten of op andere wijze verblijven onder extreme omstandigheden.

"De samenwerking met Sonim is voor beide partijen een fantastische ontwikkeling. Voor Capestone een prima toevoeging aan het portfolio waarmee wij onze klanten een perfecte oplossing bieden en voor Sonim omdat wij een partij zijn die focus kan geven op deze producten bij de geschikte wederverkopende partijen in Nederland, die we al bedienen.", aldus Alexander van Weert, Managing Director bij Capestone.
Op dit moment heeft Capestone 3 types type Sonim toestellen in haar portfolio opgenomen. Onder andere de nieuwste XP3.20 Quest, met GPS en camera. Dit toestel van Sonim voldoet als enige aan de IP67-criteria en is daarmee zowel waterdicht tot een diepte van 1 meter als bestand tegen stof. Daarnaast is dit toestel bestand tegen temperaturen van -20 tot +55 graden Celsius en biedt de lithium-ion batterij 18+ uur spreektijd en 1500 uur standby-tijd.
Roy Vervenne, General Manager Sonim Benelux: "Het aanstellen van meerdere distributeurs is onderdeel van het volwassen worden van een merk. Capestone heeft veel kennis en ervaring op het gebied van distributie en telecom. Daarnaast zijn ze zeer toegewijd aan het merk Sonim. Ik ben dan ook blij met onze samenwerking. Capestone is een betrouwbare partner die een positieve bijdrage kan leveren aan onze distributiestrategie."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2991587). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.