Managed hosting door True

Copaco breidt assortiment telecom accessoires uit

 

De telecom afdeling van Copaco Nederland heeft haar assortiment van telecom accessoires uitgebreid. De merken die nu het assortiment bepalen zijn o.a.: Nokia, Samsung, LG, Sony Ericsson, Blackberry en HTC.

De toestellen van de laatste twee merken worden nog niet gevoerd, maar door een groeiende vraag vanuit de markt is besloten om ook hiervan de accessoires toe te voegen aan het assortiment.

De trend in de markt is dat men langer hetzelfde toestel gebruikt waardoor een goede bescherming van de mobiele telefoon geen overbodige luxe is. Hierdoor kan de verkoop van tasjes gestimuleerd worden. Ook wordt er steeds meer gebruik gemaakt van navigatie op de GSM. Om deze functie optimaal te kunnen benutten is een autohouder nodig, waarbij dan ook direct een autolader verkocht kan worden. Ook de vraag naar high-end headsets is groeiende. Met het merk Sennheiser heeft Copaco Nederland B.V. hier een ideale aanvulling op haar assortiment in gevonden. Deze trends zorgen ervoor dat de klant een uitgebreider assortiment aan telecom accessoires verwacht.

"De telecom branche biedt volop kansen voor het verkopen van accessoires bij de telecom producten. Met de verkoop van accessoires is dan ook nog steeds groei te realiseren. Bovendien is hiermee ook meer marge te behalen. Doordat we een breder assortiment accessoires aan kunnen bieden, wordt het ‘one-stop-shopping' nog gemakkelijker gemaakt bij Copaco" aldus Marcel Donders, Business Unit Manager bij Copaco Nederland B.V.

Voor een overzicht van alle beschikbare accessoires kunt u terecht op: www.copaco.nl/telecomaccessoires.  Uiteraard kunt u voor meer informatie contact opnemen met de verkoop binnendienst van Copaco Nederland B.V. (tel. 040 2 306 430).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2990688). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.