Managed hosting door True

XS4ALL reikt awards uit voor duurzaamheid en service

 

Op 10 september 2009 reikt XS4ALL voor de eerste keer awards uit aan partners en zakelijke klanten. Er zijn twee categorieën: de XS4ALL Business Partner Award 2009 en de XS4ALL Sustainability Award 2009.

XS4ALL wil hiermee duurzaam en servicegericht ondernemen stimuleren. Partners en zakelijke klanten kunnen deelnemen tot 15 augustus.
De XS4ALL Business Partner Award geldt voor partners met een totaaloplossing die uitblinkt in excellente service naar klanten en zich creatief, innovatief, kostenbesparend en/of commercieel onderscheidt. De XS4ALL Sustainability Award is bedoeld voor partners en zakelijke klanten die in hun diensten of producten internet en duurzaamheid weten te combineren.
De winnaars worden gekozen door een bekwame jury onder leiding van Leen Zevenbergen. Hij maakte als oud-directeur bij Roccade en Origin naam als mensenmanager én is de schrijver van de bestseller en het managementboek van het jaar 2007 ‘En nu laat ik mijn baard staan'. De uitreiking van de awards vindt plaats tijdens het internationale golftoernooi de ‘Dutch Futures' op Golfculb Houtrak in Halfweg.
Meer informatie en deelname awards: http://www.xs4all.nl/awards2009

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2989634). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.